Mijn favorieten

Wat doet BDK Makelaars als aankoopmakelaar?

Bent u van plan om een huis of bedrijfspand te kopen? Een spannende stap! Ten slotte gaat u beginnen aan een nieuwe toekomst op een plaats die volledig voldoet aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Daarom is het voor BDK Makelaars des te belangrijker dat alle valkuilen tijdens de aankoop van een huis of bedrijfspand worden omzeild. Daaronder valt onder meer het beperken van de kosten tot een absoluut minimum. Benieuwd wat BDK Makelaars voor u kan betekenen? Lees snel verder!

 

Hoe kunnen wij u helpen?

BDK Makelaars treedt op als aankoopmakelaar in Haarlem en omgeving. Dit doen we grofweg op drie verschillende manieren:

Wat is de service van BDK Makelaars?

BDK Makelaars is een zogenaamd full-service-bedrijf. Dat houdt in dat we u helpen van het begin tot het einde van een aankoopproces. We gaan niet alleen voor u op zoek naar een huis of bedrijfspand in Haarlem en omgeving, maar we voeren ook de onderhandelingen en proberen de woning voor de meest gunstige prijs en voorwaarden te kopen. Leidt dit tot een geslaagde aankoop? Dan controleren wij de koopakte, nemen we de leveringsakte door én zijn we aanwezig bij de inspectie en de notaris.

 

Wat mag u nog meer van ons verwachten?

Nóg een reden om te kiezen voor BDK Makelaars tijdens de aankoop van een huis of bedrijfspand in Haarlem en omgeving, is onze no-cure-no-pay-instelling. Met andere woorden: u bent ons niets verschuldigd wanneer er geen koopovereenkomst tot stand wordt gebracht. Wat wij veel belangrijke vinden, is dat u tevreden bent. En vinden we wel het juiste pand? Dan berekenen we slechts 1,5% courtage met een minimum van €2.500 (bij een zoekopdracht – inclusief btw) of een vast bedrag van €1.750 (bij een eenmalige aankoopopdracht – inclusief btw).

 

Heeft u vragen over de aankoop van een huis of bedrijfspand in Haarlem en omgeving? Stuur ons een mail of bel naar 023-5241212. We helpen u graag!
 


BDK Makelaars Haarlem zult u helpen met uw woning zoektocht!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring