Mijn favorieten

Over ons


v.l.n.r. Tanja van den Booren, Harm Brouwer en Linda de Vries.

Bent u op zoek naar een woning of bedrijfspand dat volledig voldoet aan al uw persoonlijke wensen en voorkeuren? Wilt u uw woning voor een mooi bedrag verkopen? Of bent u op zoek naar iemand die een object op waarde weet te schatten? In alle gevallen bent u bij BDK Makelaars in Haarlem aan het juiste adres. Wij verzorgen zowel de verkoop als aankoop van onroerend goed en verlenen verschillende, aanvullende diensten op uiterst vakkundige wijze. Daarbij staat u, de klant, altijd centraal.

 

Wie zijn wij?

BDK Makelaars is actief in Haarlem en omgeving. Wij zijn heel bewust, een klein en daardoor zeer flexibel makelaarskantoor, waarbij persoonlijke contacten hoog in het vaandel staan. We verzorgen de verkoop en aankoop van onroerend goed en faciliteren onze klanten tijdens het gehele proces met een uitstekende service en een ultieme klantgerichtheid. BDK Makelaars bestaat uit Linda de Vries (office manager), Tanja van den Booren (NVM-makelaar) en Harm Brouwer (directeur). We zijn een gecertificeerd NVM-lid en aangesloten bij het NWWI.

 

Wat zijn onze sterktes?

BDK Makelaars is een zogenaamd full-service-bedrijf. Dat houdt in dat we onze klanten ondersteunen tijdens het complete proces van de aankoop of verkoop van een huis of bedrijfspand in Haarlem en omgeving. We gaan niet alleen op zoek naar een woning of kantoor, maar gaan verder dan dat. Zo controleren we de koopakte, nemen we de leveringsakte door en zijn we aanwezig bij de inspectie en de notaris.

Nóg een reden om te kiezen voor BDK Makelaars, is onze no-cure-no-pay-instelling. Met andere woorden: u bent ons niets verschuldigd wanneer er géén overeenkomst tot stand wordt gebracht. Wij vinden het belangrijker dat u als klant goed wordt geholpen en ondersteund. En komen we wel tot een overeenkomst? Dan hanteren wij aantrekkelijke tarieven. Bekijk de aan- en verkooppagina's voor méér informatie over courtages en andere prijzen. 

BDK Makelaars

Kantoor Vestiging BDK Makelaars

Adresgegevens

Steenbokstraat 36
2024 RJ Haarlem
KvK nummer: 34062033
BTW nummer: 800745061B01

Routeplanner