Mijn favorieten

Het laten taxeren van uw woning?

Bij óns voor een scherp tarief, vanaf € 400,- incl. btw en validatiekosten.

Bent u van plan om een huis te kopen? Dan is het vanzelfsprekend dat u hiervoor een bedrag wilt betalen dat overeenkomt met de daadwerkelijke waarde van de woning. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de verkoop van bijvoorbeeld uw woning. Een passende vergoeding is ook in dat geval op z'n plaats. Zo'n prijs is echter niet eenvoudig te bepalen. Allerlei facetten, waaronder de bouwkundige staat, spelen hierbij een rol. Gelukkig beschikt BDK Makelaars over gecertificeerde taxateurs die in staat zijn om uw huis in Haarlem en omgeving perfect op waarde te schatten. 

 

Wat is een taxatie?

De taxatie van een huis draait om de waardebepaling van dit object. Hierbij wordt geschat hoeveel de woning, kantoor of winkel in kwestie waard is. Daarbij spelen verschillende elementen een rol. De bouwkundige staat van het object is er één van, maar dat is bij lange na niet het enige waar een vakkundige taxateur op moet letten. De directe omgeving is namelijk eveneens van invloed op de geschatte prijs, net als de waarde van vergelijkbare panden in de omgeving en een aantal juridische zaken.

 

Wat kan BDK Makelaars voor u betekenen?

Naast verkoop- en aankoopmakelaar functioneert BDK Makelaars ook als taxateur voor objecten in Haarlem en omgeving. Onze taxateurs zijn volledig gecertificeerd, lid van de­ N.V.M, ­ingeschreven in het taxatie-register­­­ VastgoedCert­ en ­­­aangesloten bij het taxatie validatie-insitituut: NWWI. Onze taxaties voldoen 100 % aan de kwaliteitseisen van­ o.a. NHG­ en worden­ geaccepteerd door alle banken en hypotheekverstrekkers in Nederland. We werken snel en efficiënt: uiterlijk vier werkdagen na de taxatie ontvangt u van ons al een volledig rapport.

Heeft u een taxateur nodig? Of bent u op zoek naar hypotheekadvies? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met BDK Makelaars. Bel naar 023-5241212 of stuur een mail naar info@bdkmakelaars.nl.

BDK Makelaars: Wij zijn van alle markten thuis!
Direct een taxatierapport aanvragen, volg de volgende stappen: 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring