Mijn favorieten

Zoekopdracht

Onze werkwijze

Samen stellen wij de wensen en mogelijkheden vast. Uw wensen worden vervolgens opgenomen in ons “geautomatiseerde zoekerbestand”, waarna wij u op een adequate en pro-actieve wijze, gedocumenteerd d.m.v. foto’s, informeren over o.a. het meest recente aanbod en (prijs)wijzigingen. Op uw verzoek gebeurt dat per email of telefoon. Wij maken gebruik van het exclusieve NVM uitwisselingssysteem waardoor wij de informatie mogelijk sneller kunnen verstrekken dan bijvoorbeeld funda. Behalve het NVM aanbod informeren wij u bovendien over het overige aanbod dat wordt aangeboden via bijvoorbeeld advertenties en internet. U ontvangt informatie over bestaande bouw maar ook, indien gewenst, over nieuw te bouwen objecten.

Wij beschikken over gecertificeerde makelaars. Hoewel het ons beleid is dat u zoveel mogelijk wordt vergezeld door dezelfde medewerker, kunnen wij er daarom flexibel mee omgaan wanneer de vaste medewerker vanwege bijvoorbeeld andere afspraken verhinderd is en uitstel van de bezichtiging niet wenselijk is. Wij kunnen beschikken over de kennis van specialisten; wanneer de situatie hiertoe aanleiding geeft kunnen wij gebruik maken van bijvoorbeeld een bouwkundige, aannemer, notaris of jurist.

 

Wij werken op basis van ‘No cure no pay’.

De zoekopdracht houdt onder andere in dat wij u informeren over het beschikbare woningaanbod en begeleiden het gehele aankooptraject (o.a. bezichtigingen en advies op bouwtechnisch-, juridisch- en prijstechnisch gebied) en de verdere afwikkeling tot aan het transport bij de notaris.

 

Zolang er geen geslaagde aankoop plaatsvindt, betaalt u niets. Vinden we samen wél het juiste pand, dan berekenen we voor de beschreven complete begeleiding een vooraf afgesproken courtage. Besluit u uw bestaande pand via BDK te laten verkopen, dan maken we graag een afwijkende offerte.     

 

Wilt u meer weten? Neem dan snel contact met ons op 023 - 5241212!
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring