Mijn favorieten

Wat doet BDK Makelaars als verkoopmakelaar?

Gaat u uw woning, winkel- of bedrijfspand binnenkort verkopen? Vergeet dan niet om BDK Makelaars in te schakelen. Wij hebben namelijk veel kennis en expertise in huis om u tijdens het complete verkoopproces te ondersteunen. Zo informeren we u graag over onder meer de huidige markt, de te verwachte opbrengst, de verkoopmogelijkheden en de mogelijke kosten. 

 

Wat is de service van BDK Makelaars?

We komen allereerst bij u langs voor een uitgebreide opname van het te verkopen object. Dit bezoek resulteert dan in een wervende verkooptekst met professionele foto's, onder meer samengesteld aan de hand van gemeentelijke en kadastrale informatie. Daarna bieden we uw pand aan via het NVM-systeem, maar ook via invloedrijke zoekwebsites als Funda en Jaap, evenals via onze eigen website en sociale media. Daarnaast geven we, bij ons op het kantoor, een fotopresentatie voor collega-makelaars. Zo weten wij bijzonder veel potentiële kopers te bereiken!

 

BDK Makelaars werkt volgens de principes van een full-service-bedrijf. Met andere woorden: we faciliteren het verkoopproces van begin tot het eind. Zo'n proces begint met het informeren over onder meer de verwachte kosten, de verkoopmogelijkheden en de huidige huizenmarkt, en eindigt met overdracht van het pand bij de notaris. Ondertussen leiden wij potentiële kopers in en rondom het pand, voorzien we hen van een brochure met aanvullende informatie en helpen we tijdens de onderhandelingen. Komen we tot een overeenkomst? Dan stellen we een koopakte op waarin alle gemaakte afspraken nauwkeurig zijn vastgelegd. 

 

Wat mag u nog meer van ons verwachten?

Nóg een reden om te kiezen voor BDK Makelaars bij de verkoop van een huis of bedrijfspand in Haarlem en omgeving, is onze no-cure-no-pay-instelling. We brengen pas een bedrag in rekening wanneer uw pand daadwerkelijk is verkocht. 
 

Wilt u onderdelen van het verkooptraject zelf verzorgen? Wilt u de verkoop combineren met andere diensten van BDK Makelaars? Of heeft u een op maat gemaakte offerte nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Stuur ons een mail óf bel naar 023-5241212. We helpen u graag!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring